Ochelari de înot cu dioptrii Emme Dioptric


Ochelarii de înot cu dioptrii Emme Dioptric sunt fabricaţi special pentru înotătorii care au nevoie de ochelari dioptrici.

Producător:
Emme

Comand imediat, produsele le obţin:

Disponibilitate:
În stoc
Afişaţi toate variantele livrării
Cargus
27.03.
DPD
27.03.
FAN Courier
27.03.
Dioptria:
98 lei
+ -
Garanţie:
2 ani
 • Transport gratuit

  Pentru comenzi de peste 450 leu

 • Suntem rapizi

  Livrare în 48 de ore

 • Avem propriul depozit

  Suntem de încredere

 • Suntem experţi

  și înotători entuziaști

Descriere produs

Ochelarii de înot cu dioptrii Emme Dioptric au lentilele puţin fumurii. Ochelarii au punte nazală interschimbabilă, iar pachetul conţine 3 bucăţi de diferite mărimi. În jurul lentilelor au garnitură de etanşare din silicon, care se adaptează bine feţei. Lentilele au tratament antifog, care împiedică aburirea, şi filtru UV.

Ochelarii au curea din silicon secţionată, care poate fi uşor reglată pe partea laterală a ochelarilor. Ochelarii de înot cu dioptrii Emme Dioptric sunt de culoare neagră şi sunt realizaţi cu dioptrii cuprinse între -8 şi -1,5. Lentilele sunt simetrice.

Ochelarii pot fi probaţi mai întâi la magazin, iar apoi pot fi comandaţi cu dioptriile corecte.

Ochelarii de înot cu dioptrii detaliat

Filtrul UV absoarbe radiaţiile dăunătoare UVA şi UVB care pot produce leziuni oculare. Ochelarii cu filtru UV sunt adecvaţi pentru înotul în aer liber şi în interior.

Antifog este un strat antiaburire în interiorul lentilelor. Acest strat reduce semnificativ aburirea ochelarilor. După utilizare, clătiţi ochelarii cu apă curată şi lăsaţi-i să se usuce. Nu ştergeţi ochelarii cu niciun fel de batiste, nici nu atingeţi lentilele, deoarece poate fi deteriorat stratul antifog, ceea ce ar duce la înceţoşarea ochelarilor.

Ochelarii au curea din silicon, care este uşor reglabilă, în funcţie de necesitate.

Garnitura de etanşare din silicon aderă bine la faţă. Datorită bunei aderenţe, apa nu va intra în ochelari.

Lentile întărite – lentilele sunt rezistente la deteriorări mecanice.


Evaluare clienţi

Evaluaţi produsul

Evaluare medie: 3.0

Au evaluat deja 29 clienţi. Afişăm numai evaluările completate cu text.

Nu sunt disponibile evaluări. Fiţi primul!

Evaluaţi produsul

Numele şi prenumele:*
 
Adresa dumneavoastră de e-mail:*
   
Numărul de stele:*
Evaluare:*
 
Protecţie împotriva spamului introduceţi 3 caractere din imagine:*
captcha image  
* date obligatorii

Noutăţi

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Ghid pentru plutitoarele de înot

Ghid pentru plutitoarele de înot

Pentru o mai bună vizibilitate și mai mare siguranță față de nave și scutere pe apa deschisă. Și în acest scop pot fi plutitoarele foarte folositoare. Funcțiile lor sunt departe de a fi epuizate. În articolul nostru, vom examina în detaliu patru plutitoare de înot și vom vedea care sunt avantajele lor față de celelalte plutitoare.

Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

Doriți să ieșiți din mulțime, să atrageți atenția asupra dvs. și să vă bucurați de încrederea în sine datorită unei tehnologii inovatoare și a unui aspect excelent? Dacă răspunsul este da la toate întrebările anterioare, atunci următorul pas ar trebui să fie vizitarea paginii de costume de înot Tyr Avictor.

Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

„Chilotul este bun, sutienul nu e bun.Sutienul este bun, chilotul nu. Astăzi nu am chef de această culoare, mi-ar plăcea alta. Pe scurt, uneori întâmpinăm probleme atunci când încercăm să potrivim sutienul costumului de baie cu chilotul acestuia. Acum am făcut capăt acestor griji. Aveți acum posibilitatea de a obtine libertate aproape nelimitată de combinare a costumului de baie după bunul plac. :-)


Ar putea să vă intereseze:Produse alternative:

Trebuie să selectaţi varianta.

X