Labe de înot Emme Fins pentru antrenament


Producător:
Emme

Comand imediat, produsele le obţin:

Disponibilitate:
Variante în stoc
Afişaţi toate variantele livrării
Cargus
21.11.
DPD
21.11.
FAN Courier
21.11.
Mărimea piciorului:
123 lei
+ -
Garanţie:
2 ani
 • Transport gratuit

  Pentru comenzi de peste 450 leu

 • Suntem rapizi

  Livrare în 48 de ore

 • Avem propriul depozit

  Suntem de încredere

 • Suntem experţi

  și înotători entuziaști

Descriere produs

Labele de înot scurte Emme pentru antrenament nu au voie să lipsească niciunui înotător. Este un ajutător de înot pentru antrenament foarte preferat în rândul înotătorilor şi antrenorilor acestora. Labele de înot nu ocupă mult loc şi încap în orice geantă. Sunt realizate din silicon 100%

Labele de înot Emme pentru antrenament pot fi utilizate atât pentru exersarea tehnicii de înot, antrenamentul pentru condiţie fizică, cât şi pentru diversificarea antrenamentului sau lecţiilor de înot.

Labele sunt potrivite nu numai pentru înotători sau triatlişti, dar şi pentru începători. Ajută foarte mult la menţinerea posturii corecte a corpului înotătorului, măresc viteza înotului şi ajută la conştientizarea sensului de curgere a apei.

Tabelul de mărimi pentru labele de înot Emme pentru antrenament.

  Mărime EUR   Mărime UK   Mărime SUA   Mărimea piciorului în mm
  31,5/33   12, -1   1 -1,5   200-210 mm
  33/34   1-1,5   3-4   220-225 mm
  35/36   2,5 -3   4-5   230-235 mm
  37/38   4-5   5-6   240-245 mm
  39/40   5,5-6,5   6-7   250-255 mm
  41/42   7-8   8-9   260-265 mm
  43/44   8,5-9,5   10-11   270-275 mm
  45/46   10,5-11   12-13   280-285 mm
  47/48   11,5-12,5   14-15   290-295 mm

Cu labele de înot pentru antrenament de marca Emme am o experienţă bogată, le folosesc deja al cincilea sezon. Cum se înoată cu ele, de ce mi-au rezistat atât de mult timp şi de ce mi-am procurat tocmai aceste labe?

Labele de înot scurte pentru bazin de la Emme sunt realizate din silicon, fapt datorită căruia sunt foarte moi şi nici după o durată mai lungă de înot cu ele nu mă doare glezna, aşa cum se întâmplă câteodată cu labele mai dure. Labele sunt realizate dintr-o singură bucată, prin urmare tracţiunea este împrăştiată plăcut pe toată suprafaţa labelor. Rezistenţa şi frecvenţa loviturilor sunt corespunzătoare, astfel încât cu labele poate înota atât un înotător hobby, cât şi unul mai experimentat. Sunt disponibile şi mărimi mici, astfel încât pot înota cu ele şi copiii.

Şi ce trebuie să faceţi ca labele să reziste mult timp? ;-) La labele de antrenament de toate mărcile, după un timp, se rup adesea lamele labei sau călcâiele, ceea ce poate fi de multe ori evitat. Reţineţi că în labele de înot nu se merge! Labele se încalţă întotdeauna la marginea bazinului şi, de preferat, în poziţia de şezut. Astfel veţi evita prima deteriorare, şi anume, ruperea lamei. În continuare, labele se încalţă umede! Dacă veţi înmuia labele înainte de a le încălţa, vor fi mai alunecoase şi piciorul va intra bine în ele. Dacă labele se încalţă uscate, se foloseşte degetul la nivelul călcâiului. Astfel, însă, în cazul unei forţe mai mari, laba se poate rupe.

Dacă veţi urma aceste principii simple, labele vă vor rezista într-o stare excelentă, cel puţin atâta timp cât mie. Labele sunt foarte potrivite nu numai pentru exersarea şi îmbunătăţirea loviturilor, dar în primul rând pentru diversificarea antrenamentului de înot.


Materialul este silicon 100% - siliconul este un material foarte elastic, cu o durată de viață foarte lungă. După utilizare, se recomandă clătirea cu apă curată și uscarea perfectă.

Parametri

Parametru Descriere
Material Silicon 100%
Culoarea Albastru

Evaluare clienţi

Evaluaţi produsul

Evaluare medie: 3.0

Au evaluat deja 28 clienţi. Afişăm numai evaluările completate cu text.

Nu sunt disponibile evaluări. Fiţi primul!

Evaluaţi produsul

Numele şi prenumele:*
 
Adresa dumneavoastră de e-mail:*
   
Numărul de stele:*
Evaluare:*
 
Protecţie împotriva spamului introduceţi 3 caractere din imagine:*
captcha image  
* date obligatorii

Noutăţi

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Ghid pentru plutitoarele de înot

Ghid pentru plutitoarele de înot

Pentru o mai bună vizibilitate și mai mare siguranță față de nave și scutere pe apa deschisă. Și în acest scop pot fi plutitoarele foarte folositoare. Funcțiile lor sunt departe de a fi epuizate. În articolul nostru, vom examina în detaliu patru plutitoare de înot și vom vedea care sunt avantajele lor față de celelalte plutitoare.

Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

Doriți să ieșiți din mulțime, să atrageți atenția asupra dvs. și să vă bucurați de încrederea în sine datorită unei tehnologii inovatoare și a unui aspect excelent? Dacă răspunsul este da la toate întrebările anterioare, atunci următorul pas ar trebui să fie vizitarea paginii de costume de înot Tyr Avictor.

Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

„Chilotul este bun, sutienul nu e bun.Sutienul este bun, chilotul nu. Astăzi nu am chef de această culoare, mi-ar plăcea alta. Pe scurt, uneori întâmpinăm probleme atunci când încercăm să potrivim sutienul costumului de baie cu chilotul acestuia. Acum am făcut capăt acestor griji. Aveți acum posibilitatea de a obtine libertate aproape nelimitată de combinare a costumului de baie după bunul plac. :-)
Trebuie să selectaţi varianta.

X